. . .


Skulle stå något coolt, men gav upp.

wow, det finns många människor som läser min blogg-grej-sak.

- Jag gillar att skriva saker om mig i tredjeperson. tex. "Catti gillar att se på Tv", "Catti älskar musik", "Catti är dum i huvudet" osv. Ni fattar grejen? Varför vet jag inte. Det kan bero på att jag helt enkelt är sjuk i huvudet.

- Jag har också upptäckt att jag gillar att säga "ärthjärna" till folk. Och folk som tar det negativt får ta det negativt. Om någon skulle kalla mig "ärthjärna" skulle jag bli glad. Menar, ärtor är ju goda.

Nu blev detta riktigt klurigt, tror jag är bipolär på riktigt. Ena sekunden kan jag vara den lyckligaste på jorden, sen förbannad, lycklig, irriterad och sedan emo. Det börjar bli jobbigt med alla humorsväningar. Det sjuka är att det har börjat på den senaste tiden?

Jag funderar också seriöst på att bli hippie. Det känns rätt chill, slippa duscha och bara leva livet. (Nu tänker alla usch) Varför vet jag inte? Folk behöver ju inte komma och sniffa på mig ifall jag duschat. (Nu tänker alla usch). Menmen. Ska dra till sängen och dega sönder igen! Tur att jag inte jäser och blit stor iallafall.



Omfg, why don't you just fuck yourself you fucking whore?

Jag undrar vars alla loosers kommer ifrån?
Dom som tror dom har en egen stil, och skiter i andras liv.
Jag är så fucking less på folk som tror dom är felfria,
dom som tror dom tillhör någon högre ras.
Jag vaknar och somnar om, för att slippa se alla problem.
Jag är inte emo om du trodde det.
Jag är bara så jävla less dig som man kan bli.
Du tror du är så speciell.
Men du är bara ett jävla svin.

. . . . . . . . . . . .

Detta skulle inte bli någon dikt,
för dom som trodde det.
Jag skiter i om du blir sur på mig, det är ditt problem.
Kalla mig vad du vill, säg vad du vill.
Jag orkar inte med dig nå mer.
Hejdå.

When you're lying in your bed, your eulogy's been read you know that it's fitting.

Nu blev jag glad igen. Tror jag är bipolär på riktigt..



Iallafall Silversteins ny CD/DVD Decade kommer att finnas i butik 8 juni.
Pepp och pop.

Nu ska jag nörda musik och bädda min säng. Funderar också på att äta. Och så har jag insett att min SO är borta, vilket är inte bra. Borde kolla i bänken när jag far till skolan igen. Jag hatar att jag var tvungen att att städa min bänk, hittar fan aldrig något sen.

Nu ska jag äta som sagt, nörda musik och bädda min säng. Catti = hemmafru. Ehumehum, inge pepp. Gillar att vara lodig och inte städa, laga mat, osv. Bara chilla. Men sånt är livet, allt är inte chill. Har desutom kommit på vad jag vill jobba med, fast det kommer jag ångra mig om något vecka igen. Attans.

Ajajajajaja. Allt för mig.

YES MATE!

Jag tycker att min fina beskrivning där blev vacker! Hade faktiskt planerat att skriva något coolt, men orkade helt enkelt inte.

Pink Horses är rejv. Det är dåligt att Nils-människan och Lisa-människan (?) flyttade. Sen är den dåligt att Katten och kompet också slutat spela. VAD ÄR DETTA?
Idag på skolan började jag och Agnes dansa indie-dansen (om den heter så), vi fick konstiga blickar av John. Men det var ändå vackert.

Nu ska jag och Agnes ut på nya äventyr!

Jag hade en vacker vägg en gång i tiden, men jag är cool och tog ner den (bilden är från 2008). Det är Nico på bilden för dom coolingar som inte redan vet om det!


And I will judge you fair!

Jag tror inte att jag har skrivit att jag drar till London 22 maj. Det blir lite pepp och pop om man säger så! Tror jag ska svänga förbi Drop Dead, om Ann och Adam hänger på. Men det hoppas vi (Y) Nu ska jag dra iallafall.

När man ser vidon så tänker jag på människorna jag målar av i bilden.
Kan väl lägga upp ngn bild när den är klar.

Girl you got style. That's what I love about you.

Jag sitter nu här och har djupa funderingar. När mitt fönster är täckt så att inget solljus kommer in i mitt rum känner jag mig mindre lycklig! Men när solen skiner in i mitt rum känner jag mig mycket lyckligare än vad jag redan är! Varför? Okej, det kan jag redan svara på. Men orka med fysik och sånt nu! :D

Jag är iallafall super-dupa-mega-glad! Och då blir man ju lycklig eftersom man är det, och sen ännu mer lycklig! Allt sitter ihop. Menar, vem orkar gå runt att vara emo hela tiden? Okej, känner att en människa kommer tänka, du är ju fan emo, och sedan få psyk på mig. Fast jag bryr mig inte! Igår hade jag skrivit en lista vad jag störde mig på just då. Men efter att jag hade gjort halva listan så kände jag "orka, det känns jobbigt" så orkade jag inte göra klart den. Snacka om liten stubin jag har :( ganska tråkigt, fast chill.

Idag sa Agnes något smart det var typ:
"Jag tänkte; 'Vem rörde på min arm' så var det mattan"
Jag som vanligt, med min super-dupa-mega-dåliga-humor skrattade ihjäl mig och återupsstod.  (Som sagt, är messias)

Men hipsvips, nu ska jag lyssna på happy musik och chilla.
Kan ju alltid fota mina heta BMTH saker, fast det orkar jag inte!


 


RSS 2.0