Det finns innebörd och den är öerhörd men den drabbar oss mest med sin försening.

Det slog mig nyss när jag läste en blogg att jag också har en. Känner att detta är jobbigt, man jag gör allt för Vickys skull? (Och nu när jag tänker på Vicky kom jag på brevet.) Iallafall, Bob hund spelas just nu. Och det gillas skarp (Y), jag hade faktiskt glömt att dom existera. Och sådant är inte bra.

Menmen, det var något jag egentligen skulle srkiva. Vad det nu var. Känner att jag har världens bästa minne. Kan säga att jag gjort Matte NP idag (var i sthlm i torsdag) och det gick då inte bra! Vill inte se det. Uschusch. Fast får hoppas på det bästa.
Imorgon bär jag och agnes av till luleå och spelar på lillan (+ piggy men hon är där redan) med TTS. Ganska pepp fast Agnes är sjuk och jag kommer glömma att oh when? (hehe) har bytt tornart. Men får hoppas på det bästa (Y) Yeey.

Spelas just nu: Bob Hund - Tinnitus i hjärtat



Don't worry dearest, beauty is only skin deep.

I've took down every photo of us and buried them at sea.
Don't worry dearest, beauty is only skin deep.
Psyche! Your beauty is no more.
So why don't you just fuck yourself you fucking whore.

Just nu: Bring Me The Horizon - Medusa

BMTH i studion. Foto: Richard







I've found the cure for a broken heart.



Nå Jävlat Jåå..

Jag gillar The Wombats.
Dom är vackra.
Every band needs a member with curly hair.

The Pretty Reckless...

Jag började nyss läsa Agnes gamla blogg. Och då insåg jag hur före vi är nästan alla andra. Taylor Momsen är värsta cool just nu, alla pratar om henne osv. Vi började digga henne för nästan ett år sedan. ETT ÅR SEDAN! --> Blogg inlägget

Det är meningen att man ska läsa rubriken
och fatta att Taylor Momsen spelar i The Pretty Reckless.

Jag frågade WTF du gör?

JAG GILLAR KATTEN OCH KOMPET

<3


Everyone need stop trying to be so cool :)



Like a party bag of lies, booze and then deceit.

Jag är grymt lycklig just nu!
Agnes, Pau, Vicky och jag satt och pratade om Sthlm, vad vi kan hitta på osv. Då kom vi på att vi kunde dra till grönalund. Vi (eller jag om man ska vara petig) tog Vickys data och googlade efter öppettider. Och tur som vi har öppnar dom den 24 april, och då befinner vi oss i Sthlm. Så nu blir det massa karuseller för våran del också, om vi inte blir mer fattiga än vad vi redan är.

Jag och Vicky har också planerat våra framtidsplaner!
Vi ska bli galna frisörer.
Efter att ha börjar klippa PiggyPayPuffs parr kom jag och Vicky på att detta är något vi brinner för! Något vi verkligen borde satsa på, så.. Vicky ska hoppa av skategymnasie och börja frisör iställe, och jag dissar allt mitt slit till att komma in till ett gymnasieprogram med 275 poäng och börjar frisör istället! Jag tycker det är det bästa beslutet jag och Vicky någonsin har tagis tillsammas! Var inte seriös.

Det kändes bra att ha ett till stycke också. Jag riktigt känner i min kropp att jag har peppen för ett till! Jag kan skriva om att jag drar till Luleå imorgon med min vän Isabelle, vi ska tydligen på balklännings jakt! Och så ska jag hitta en het ny bur till min flickvän (doris). Jag vill inte lämna henne kvar i Överkalix medans jag drar till dö-vik och tittar på gymnasieskolan.

Spelas just nu: The Wombats - Moving To New york

Bild: Alex Evans

Count your blessings!


 


 

Bara för att jag sitter och deppar att BMTH är i Sverige och spelar in sitt nya album. (Visst, det är bra att dom spelar in ett till album, deppar mest för att jag inte är där). Menmen, det betyder att dom kommer fara på turné, vilket betyder att dom kommer till Sverige (?), vilket betyder att jag kommer se dom. Vilket är lycka!

 

Bilder: BMTH's Twitter

Drum time!

 


"Oli is addicted to theme hospital.... I just keep hearing ppl puking!!"  Matt Kean


14 Mars, day one!


My words fade in the rain of bad excuses.


Bild: Tom Sykes

Dom senaste dagarna med mina män har haft mycket skratt, lite gråt och även rädsla. Om man sammanfattar det hela har det varit fantastiskt! Vet inte riktgit vilket ögonblick som var roligaste. När vi spelade kort, letade efter påskägg eller sköt pilbåge?

Iallafall, idag ska vi väl tjocka oss (igen) och äta pizza i Nybyn?
Jag får tillbaka den där känslan jag hade i början av 2008 när vi åt och repade 24/7, om att jag kommer rulla innan jag flyttar här ifrån. Det känns inte så pepp om ni frågar mig.

Det är endast 20 dagar kvar tills vi (vi = mina män) drar till Sthlm.
Det känns fantastiskt. Och jag tänker inte skriva som NÄSTAN alla andra "Åh, nu slipper jag denna skit kommun och blablabla" jag gillar faktiskt överkalix. Fast det kanske inte är världens roligaste ställe att bo på. Nu ska jag duscha och sedan ringa till typ Agens och fråga var dom håller hus.

Spelast just nu: Herbrightskies - Roses

RSS 2.0